Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2014 decembrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

dec

18

Posibilitate de afacere Ganoderma

18. decembrie 2014 joi

De ce m-am înscris la DXN?

Mesajul transmis de DXN, atât în privința produselor cât și în privința afacerii, m-au captat. Imediat am simțit cà aceasta este afacerea noastră, o oportunitate pentru oamenii obișnuiți.

 

- pentru menținerea si inbunàtàtirea sànàtàtii noastre
- pentru inbunàtàtirea condițiilor materiale
- pentru o dezvoltare personala în privința realizării de viatà.

Care sunt prioritàtile oferite de DXN, fiecărui partener de afacere? In afacerea noastră nu sunt obligații, nu sunt taxe lunare, nu trebuie sà deținem un stoc de marfă etc., pentru asta există un număr de centre de serviciu unde se poate comanda și prelua marfa. Cu o singura taxă (redusa) de înregistrare putem începe o afacere la nivel mondial, lucrând de acasă cu ajutorul calculatorului conectat la internet. DXN Europe Grup oferă, de asemenea instrumente speciale pentru a construi afacerea.


Cu a mea experientà ajut partenerii mei de afacere, care sunt la fel ca dumneavoastră sau ca mine. Visează, simt și există. Dar a venit timpul sà și traiască:) Eu cred cà această afacere este bazata pe relațiile umane. Aici toți suntem "acasă" și nici dumneavoastră nu ràmìneti singur dacà vă alăturați cu noi, pentru cà de la primul pas vă ajutăm. Vizitați-ne, puteți fi un bun membru constructiv al echipei noastre!

 

Dacà aveți nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, vă rugăm sà nu ezitați, contactati colega noastră de lucru Tibor Ritz - România care este la dispoziția dumneavoastră.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

21

Posibilitate de afacere Ganoderma

21. octombrie 2014 marţi

Cafea Ganoderma oportunitate de afacere - DXN Ganoderma, Romania

 

 

» Contract de membru

 

Dacà aveți nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, vă rugăm sà nu ezitați,

contactati colega noastră de lucru Roland Kerezsi- România care este la dispoziția dumneavoastră.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

20

Importanța menținerii sănătății - Ciuperca ganoderma

20. octombrie 2014 luni

 

Ciuperca ganoderma (pe numele popular linguriţa zânei) conţine aproape 200 de substanţe nutritive necesare organismului. Cel mai important dintre acestea este germaniul organic, care este unul dintre cele mai importante substanţe nutritive terapeutice aflate în natură. Ciuperca ganoderma este o plantă medicinală, care nu are efecte secundare, nici după un consum îndelungat. Îmbunătăţeşte capacitatea de autoapărare a organismului.

 

» Produse cu conţinut de Ganoderma

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

16

Grupul de companie - DXN Romania

16. octombrie 2014 joi

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

10

GANODERMA (LINGZHI) – O minunată plantă medicinală

10. octombrie 2014 vineri

Ganoderma (Lingzhi) – Traducerea caietului Magic Herbal Medicine

 

Chinezii consideră de milenii că ganoderma este o „plantă medicinală” cu calităţi deosebite. Este primul „produs cu efect terapeutic” care nu are efecte secundare nici în urma unui consum îndelungat. Accentuează capacitatea de autovindecare a organismului şi ajută la prevenirea eficientă a bolilor.
În publicaţia numită „Retrospectiva plantelor medicinale” dr. Li Shin-Chen, împarte soiurile de ganodermă, în şase categorii după culori. Există ganodermă neagră, mov, albastră, albă, galbenă şi roşie.

 

O cultură de succes

Ganoderma sălbatică este foarte rară şi dificilă de cules. Chiar dacă cineva o găseşte din întâmplare, îşi pierde întotdeauna eficienţa din cauza îmbătrânirii, deoarece poate deveni atât de tare ca pielea. Poate fi chiar şi toxică. Având în vedere, că culesul ei nu are loc într-un mod regulat, este imposibilă orice verificare ordonată a calităţii.
În anul 1970, unul din tehnicienii Institutului de Cercetare în Domeniul Alimentaţiei la Universitatea Kioto, Mr. Yukio Naoi a utilizat cu succes în cultura ganodermei o „metodă de cultură prin separarea sporei. Această metodă, a fost implementată în China în anul 1975. Datorită condiţiilor de climă şi sol deosebit de prielnice, această procedură s-a răspândit pe scară largă.

 

Efectele speciale ale ganodermei:

Ganoderma a fost învăluită într-o ceaţă de mister, mai mult de o mie de ani. Oamenii ştiau doar atât, că „ganoderma păstrează tinereţea şi consumul regulat asigură o viaţă lungă”, dar niciodată nimeni nu a întreprins cercetări pentru a-i studia eficienţa. Cercetările temeinice întreprinse în ultimii ani– cu ajutorul analizelor şi testelor clinice, întreprinse la spitalele, universităţile şi fabricile de medicamente colaboratoare – de către oamenii de ştiinţă chinezi şi de altă naţionalitate au avut ca efect, descoperirea eficienţei speciale a ciupercii. Curăţă sângele, dezintoxică, are efect diuretic, protejează ficatul, reglează funcţionarea intestinelor, facilitează funcţionarea inimii, reglează tensiunea arterială, are efect calmant, diminuează tusea, are efect expectorant şi pe lângă acestea are aport în împiedicarea creşterii tumorilor.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.