Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2019 aprilie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

nov

5

GANODERMA (LINGZHI) – O minunată plantă medicinală

5. noiembrie 2013 marţi

Chinezii consideră de milenii că ganoderma este o „plantă medicinală” cu calităţi deosebite. Este primul „produs cu efect terapeutic” care nu are efecte secundare nici în urma unui consum îndelungat. Accentuează capacitatea de autovindecare a organismului şi ajută la prevenirea eficientă a bolilor.
În publicaţia numită „Retrospectiva plantelor medicinale” dr. Li Shin-Chen, împarte soiurile de ganodermă, în şase categorii după culori. Există ganodermă neagră, mov, albastră, albă, galbenă şi roşie.


O cultură de succes
Ganoderma sălbatică este foarte rară şi dificilă de cules. Chiar dacă cineva o găseşte din întâmplare, îşi pierde întotdeauna eficienţa din cauza îmbătrânirii, deoarece poate deveni atât de tare ca pielea. Poate fi chiar şi toxică. Având în vedere, că culesul ei nu are loc într-un mod regulat, este imposibilă orice verificare ordonată a calităţii.
În anul 1970, unul din tehnicienii Institutului de Cercetare în Domeniul Alimentaţiei la Universitatea Kioto, Mr. Yukio Naoi a utilizat cu succes în cultura ganodermei o „metodă de cultură prin separarea sporei. Această metodă, a fost implementată în China în anul 1975. Datorită condiţiilor de climă şi sol deosebit de prielnice, această procedură s-a răspândit pe scară largă.


Efectele speciale ale ganodermei:

Ganoderma a fost învăluită într-o ceaţă de mister, mai mult de o mie de ani. Oamenii ştiau doar atât, că „ganoderma păstrează tinereţea şi consumul regulat asigură o viaţă lungă”, dar niciodată nimeni nu a întreprins cercetări pentru a-i studia eficienţa.
Cercetările temeinice întreprinse în ultimii ani– cu ajutorul analizelor şi testelor clinice, întreprinse la spitalele, universităţile şi fabricile de medicamente colaboratoare – de către oamenii de ştiinţă chinezi şi de altă naţionalitate au avut ca efect, descoperirea eficienţei speciale a ciupercii.  Curăţă sângele, dezintoxică, are efect diuretic, protejează ficatul, reglează funcţionarea intestinelor, facilitează funcţionarea inimii, reglează tensiunea arterială, are efect calmant, diminuează tusea, are efect expectorant şi pe lângă acestea are aport în împiedicarea creşterii tumorilor.

Cele mai importante componente ale ganodermei:
1.    Germaniu organic (Ge): creşte până la odată şi jumătate capacitatea de absorbţie a oxigenului în sânge; îmbunătăţeşte digestia şi poate preveni moartea ţesăturilor. Conform cercetărilor lui Dr. Kazuhiko Asai, ganoderma conţine germaniu, în proporţie de 800-2.000 milionimi. Aceasta este de patru-şase ori mai mult decât conţinutul de germaniu din rădăcina panax (ginsengul asiatic).
2.    Polizaharide: aceşti compuşi organici întăresc sistemul imunologic al organismului şi omoară viruşii. Fabricile de medicamente din Japonia, asigură rafinarea ei conform utilizării terapeutice, iar Departamentul de Sănătate Koseisho din Japonia, l-a declarat medicament subvenţionat.  
3.     Gust amar. Camera de medicină şi farmaceutică din Japonia, cercetează în continuu această calitate. Rezultat: se datorează probabil legăturii germaniului cu polizaharidele. Unele plante conţin ori una ori alta, însă ganoderma este mai eficientă decât fiecare în parte. Combinaţia elementelor componente diferă de orice altă plantă şi în interesul asigurării eficienţei, trebuie păstrat fiecare component.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.